Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Technology management

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Material izolant Isospan Stratifoliu

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Isospan Stratifoliu

Compozitie:

ISOSPAN Stratifoliu I PM si ISOSPAN Stratifoliu II PMP sunt materiale izolante flexibile, formate dintr-un strat de folie PET combinat cu un strat de prespan (la tipul PM), sau cu doua straturi de prespan (la tipul PMP).

Adezivul folosit este rezistent la temperatura.

Proprietati Stratifoliu:

ISOSPAN Stratifoliu I PM si ISOSPAN Stratifoliu II PMP sunt materiale cu proprietati fizico-mecanice si electrice foarte bune, ce permit aplicatii multiple in constructia echipamentelor electrice, in clasa termica de izolatie B (130 C).
ISOSPAN Stratifoliu I PM si ISOSPAN Stratifoliu II PMP sunt materiale usor de prelucrat si format, cu un nivel redus de sfasiere, iar prespanul permite o buna absorbtie a lacului de impregnare si o fixare eficace de partile metalice.

Utilizare:

ISOSPAN Stratifoliu I PM si ISOSPAN Stratifoliu II PMP se folosesc in general ca izolatie de crestatura, intre straturi sau faze, la masinile electrice de joasa tensiune, sau ca izolatie intre straturi in bobinele transformatoarelor electrice.

Informatii privind prelucrarea:

ISOSPAN Stratifoliu I PM si ISOSPAN Stratifoliu II PMP se debiteaza usor prin taiere cu foarfeca, ghilotina sau cuterul si se pot forma sau indoi cu usurinta manual sau mecanic.

Livrare:

ISOSPAN Stratifoliu I PM si ISOSPAN Stratifoliu II PMP se livreaza in suluri cu latimea de 1000, 3mm si greutatea de cca. 50 kg.

Depozitare:

ISOSPAN Stratifoliu I PM si ISOSPAN Stratifoliu II PMP se pot depozita timp nelimitat in conditii normale de temperatura si umiditate (20 C, 50% r.h.).

depozit@textolit.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura