Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Technology management

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sticlotextolit placa

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
STICLOTEXTOLIT sub forma de placi

Compozitie:
Placile din sticlo-textolit (sticlostratitex) sunt laminate termorigide pe baza de tesatura de sticla impregnata cu rasina fenolica.

Aplicatii:
Placile de sticlotextolit sunt utilizate atat ca materiale de constructii cat si ca materiale electroizolante la constructia de diverse masini si echipamente, in special la acelea la care se cere o buna stabilitate dimensionala, rezistenta la temperatura ridicata si flamabilitate scazuta.
Sticlotextolitul poate fi de asemenea prelucrat mai usor ca alte materiale, iar datorita rezistentei sale ridicate la temperatura, poate înlocui laminatele rigide pe baza de rasina siliconica.
Placile din sticlotextolit pot fi utilizate ca materiale termo-izolante de inalta calitate la diverse masini si echipamente, in special in acele zone in care temperaturile inalte de lucru (partial pana la 300 C) sunt asociate cu cerinte de rezistenta inalta la compresiune.

Prezentare:
Placile din sticlotextolit se fabrica la dimensiunile 2000 x 1000 mm si grosimi intre 0,13 mm si 300,00 mm.

FR4 - HF este un laminat rigid pe baza de tesatura de sticla si rasina epoxidica, lipsit de halogeni, cu o temperatura maxima de utilizare mai mare de 180 �C si cu bune proprietati mecanice si electrice, pentru aplicatii diverse.

Disponibil in diferite formate:
grosimi: 0,13 mm - 300 mm;
dimensiuni: 2000 x 1000 mm, sau alte formate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura